Bu haber kez okundu.

Dedaş'tan Personeline Sürpriz
banner229
DEDAŞ, kesintisiz ve kaliteli enerji alabilmesi için büyük bir özveri ile çalışan personelini unutmadı.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), olumsuz hava koşullarına rağmen müşterilerinin kesintisiz ve kaliteli enerji alabilmesi için büyük bir özveri ile çalışan personelini unutmadı.
Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle EDAŞ, yeni anne veya baba olan personellerine sürpriz yaparak, "bebeksepeti" hediye etmeye başladı. Şirketin İnsan Kaynakları departmanı tarafından 1 Ocak 2016'da başlatılan uygulama ile şimdiye kadar Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak ve Şırnak'ta birer, Şanlıurfa'da ise 3 olmak üzere bebek sahibi olan toplam 7 çalışana bebek sepeti hediye edildi.
Çalışanlara hediye edilen söz konusu bebek sepetinde yeni doğan seti, bebek bakım seti, bebek çantası ve yeni doğan bezi bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPersonelDedaşSüpriz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.