Bu haber kez okundu.

DBP Eş Genel Başkanı Yüksek’ten Siirt Belediyesine Ziyaret
banner229
 Siirt’te Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Özyönetim” konulu toplantılara katılmak için Siirt’te gelen DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek ve beraberindekiler Siirt belediyesini ziyaret etti.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP)  tarafından Siirt belediyesi konferans salonunda düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Özyönetim” konulu toplantılara katılmak için beraberinde HDP Siirt Milletvekilleri Hatice Seviptekin ve Prof. Dr. Kadri Yıldırım,  DTK Üyesi Mehmet Taş, DBP Eş Genel Başkan Yardımcısı Halil Aksoy ile Siirt’te gelen DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek Siirt belediyesini ziyaret etti.

Siirt Belediyesi Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir, Tuncer Bakırhan,  HDP ve DBP’li yöneticiler tarafından karşılanan Yüksek ve beraberindekiler Eşbaşkanlık makamında bir süre sohbet etti. Yaklaşık 30 dakika süren ziyaret ardından Yüksek ve beraberindekiler Siirt belediyesi konferans salonunda düzenlenen  “Özyönetim” konulu toplantıya katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.