Bu haber kez okundu.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Ali Şengöz’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
banner229

Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Şengöz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şengöz, mesajında, Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yıl dönümünü milletçe büyük bir coşku içerisinde kutlamanın sevinç ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye'nin aydınlık geleceği için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Mehmet Ali Şengöz şunları kaydetti."Savaştan çıkmış, yokluklar içindeki bir milletin, bağımsızlığı uğruna var olma mücadelesini kazanmanın en güzel göstergesi olan Cumhuriyet, bizim en önemli değerimizdir.

Bu vatan, en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen kazanılmış, bizlere emanet edilmiştir. Bizler de atalarımızdan aldığımız mücadeleyi sürdürerek milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalı, geçmişte olduğu gibi yarın da devlet ve millet olarak birbirimize kenetlenmeliyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, üreticilerimizin ve tüm Siirtli vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doktor mustafa 4 yıl önce

Bravo BAŞKAN!!!
SIİRTİMİZDE HAYVAN BASKANINDAN BÖYLE COŞKULU VE GÜZEL KUTLAMALAR DUYMAK HARIKA BIR ŞEY!!!
KOYUN BAŞKANININ BU KADAR KARIZMATIK OLMASI AYRI MESELE AMA GÖCERLERİN KÜLTÜR VE VATAN SEVGİSİ BAKIMINDAN BU KADAR GELIŞIM GÖSTERMESİ GÜZEL!