Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Osman Ören’e Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 24. ve 27. Dönem Siirt Ak Parti Milletvekili Osman Ören’e taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yılmaz, bugün ilimize gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında babası vefat eden 24. ve 27. Dönem Siirt Ak Parti Milletvekili Osman Ören’e taziye ziyaretinde bulundu.

Ensar Cami taziye evinde gerçekleştirilen ziyarette cami imamı Ramazan Toprak’ın okuduğu Kuran’ı Kerim’in ardından merhum Hacı Cüneyt Ören için dua edildi.

Taziyede, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’de yer aldı.

Osman Ören de “Hakkın rahmetine kavuşan babam Hacı Cüneyt Ören’ in vefatı dolayısıyla taziyemize katılan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn Cevdet Yılmaz  başta olmak üzere ailemizin yanında  olan, bizleri bu acılı günümüzde yanlız bırakmayan dost ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.