Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Yasin Aktay, Yaralanan Askeri Hastanede Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, 3 Temmuz tarihinde 1 şehidin verildiği Eruh ilçesi Akmeşe kırsalında taciz ateşi açan PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Üzeyir Yanıktepe’yi tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralı Uzman Çavuş Üzeyir Yanıktepe ile bir süre sohbet ederek,Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Aktay, "Bu kahraman milleti yıldıra bileceklerini sanan hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacak, şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımızın topraklarından bu hainleri silinceye kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

Aktay, yaralı Uzman Çavuş Üzeyir Yanıktepe’nin, yüksek moralinden ve neşesinden moral bulduklarını ifade ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren yaralı Uzman Çavuş Üzeyir Yanıktepe kendilerini ziyaret edenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay 'ın hastane ziyaretine, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hilmi Atabay,eski Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül ve Hastane Müdürü Alper Işık’ta eşlik etti.


 


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.