Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener, Karaatay'ı Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, “Yeni Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi ” adlı program için geldiği Kurtalan'da ilçemizde  Belediyeyi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette AK Parti 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti eski İl Başkanı ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili adayı Ali İlbaş, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ve İl Genel Meclis Üyesi Mahsum Ceylan hazır bulundular.

Kurtalan, ekonomisi ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Karaatay, ” Sayın Başdanışmanımız İhsan Şener beyefendiyi Kurtalan ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendileri bu gün Yeni Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bizlerle ve Kurtalan kamuoyu ile çok önemli bilgileri ve görüşlerini paylaştı. Ben yeniden kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Kurtalan ilçemizin Türkiye ve kendileri içi çok önem arz eden bir kent olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener; Sayın Başkanımızı da takip ediyoruz hizmetlerini, oldukça başarılı hizmetlere imza atıyorlar. İnşallah bir daha ki ziyaretimiz de çok daha güzel bir belediye binasında buluşmayı arzu ediyoruz. Zaten başkanımızda bunu için çalışmaları başlattıklarını ifade ettiler.

Ben yeniden misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay,Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener'e ilçe halkına kazandırdıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkını gezdirdi.

Başkan Karaatay,  33 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen projede açık-kapalı oturma alanları, süs havuzları, su ve ışık oyunları, piknik alanları, seyir terasları, bitkisel gösteri alanları, anfi tiyatro, Basketbol sahası ve birçok sosyal faaliyet alanları yer aldığını söyledi.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, "Daha yaşanılabilir bir Kurtalan oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını, ilçenin çehresini değiştirmek ve halkımızın güzel vakit geçirme imkanı sağlamak üzere yapılan parkın, ilçeye güzel bir görünüm katmakla birlikte içerisinde spor tesisleri bulundurarak gençlere ve çocuklara güzel vakit geçirme imkanı sağlayacağını ifade etti. 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener'de yaptığı çalışmalardan dolayı Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay'ı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.