Bu haber kez okundu.

Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Eş Zamanlı Denetimler Yapıldı
banner229

Siirt’te, İçişleri Bakanlığının Covid-19 Tedbirleri Kapsamında hazırlanan genelge kapsamında denetimler yapıldı.

Siirt Valiliği bünyesinde, Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü ve ilgili meslek odaları temsilcilerinin katılımı ile oluşturulan denetim gurubu, kent merkezinde eş zamanlı olarak berber/kuaför/güzellik merkezi, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, şehiriçi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, çay bahçesi, vb. alanlar denetlendi.

Denetimlerde, işletme sahipleri bilgilendirilerek, COVID-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının önemi vurgulandı.

Denetimlerde, sosyal mesafeye uymayan, maskesiz çalışan ve hijyen kurallarına uymayan işletmeler uyarıldı.

Vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için denetimler artarak devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.