Bu haber kez okundu.

“Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması-5”  Yapıldı
banner229

Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 23 Ekim günü 09.00/14.00 saatleri arasında ülkemiz genelinde ve ilimizde eş zamanlı olarak “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması-5” gerçekleştirildi.

Ülke genelinde olmak üzere; İlimizde de İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde, vatandaşlarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların olumsuz olarak etkilenebileceği her türlü zararlı unsurlardan uzak tutulması, güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması için Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Çocuk, Narkotik, Trafik ve diğer birimlere bağlı personeller ile “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması-5”  yapıldı.

İlimiz genelinde parklar, internet ve oyun salonları ile güvenlik açısından tehlike oluşturan metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, bahis oynatılan işletmeler, kahvehaneler ve okul servis araçları ile şoförlerine yönelik genel güvenlik ve asayiş yönünden denetimleri yapıldı.

Ayrıca, okul güzergahında ve çevresinde görev alan Trafik görevlileri, okul servis araçlarının kontrollerine ve öğrencilerin dağılımına yönelik denetimlerine devam ediyor.

Emniyet Teşkilatımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı etkilenebileceği her türlü zararlı faktörden uzak tutmak ve onların güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürebilmelerini sağlamak için var gücüyle çalışmayı sürdürecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.