Bu haber kez okundu.

Çocuk Bakım Evlerinde Çalışan Personele Eğitim Verildi
banner229

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Ülke genelindeki Çocuk Bakım Kuruluşlarında korunma ve bakım altında bulunan çocuklara hizmet veren personelin hizmet kalitesini arttırmak için başlatılan ANKA Personel Eğitim Programı Siirt ilinde de başarıyla uygulandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı yaptığı açıklamada; öncelikle Çocuk Bakım Kuruluşlarında görev yapan personelin hizmet kalitesinin arttırılmasının hedeflendiği eğitim programında mahremiyet, çocukla iletişim, çocuğa yaklaşım, krize müdahale, sınırlar ve sorunlar gibi konu başlıklarına yer verildiğini belirterek söz konusu eğitimin çocuk alanında çalışan personelin hizmet kalitesini arttıracağına inandığını ifade etti.

Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen ve 2 gün süren eğitimin ardından personele katılım belgeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Gökhan bey, yardımseverliğiniz, vizyonunuz ve bey efendiliğinizle örnek alınacak bir şahsiyetsiniz. Çalışkanlığınızın diğer kurum amirlerine örnek olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Katılım belgesi alan ve Galatasaray hırkası giyen bey efendi, günün anlam ve önemi, yaptığınızı işin ulvi değerine yakışır bir kıyafetle katılmanız daha uygun olurdu. Haberin değeri ve sizin olaya bakışınız demek ki çok farklı.