Bu haber kez okundu.

Çiftçi ve Tursun Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’nin oğlu İbrahim Çiftçi ile İsmet Tursun’un kızı Müjde Tursun dünya evine girdi.

Eruh İlçemizde bir okulun bahçesinde düzenlenen düğüne Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Yasin Başbay, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, AK Parti ilçe ve belde belediye başkanları, İlçe ve Belde Teşkilat başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah şahitliğini Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Yasin Başbay, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve Lokman Özcan’ın yaptığı törende genç çiftin nikahlarını Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan kıydı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, düğünde yaptığı konuşmada, aile kurmanın önemine değinerek, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.