Bu haber kez okundu.

CHP Kadın Kolları Heyetti Siirt'te
banner229
CHP Parti Meclis Üyesi Şenol Sarıhan, Kadın Kolları MYK üyesi Fatma Köse ile Komisyon üyesi Işın Çavdar ve Selma Tunca, seçim çalışmaları kapsamında Siirt'te ziyarette bulundular.
    PM meclis üyesi Sarıhan ve beraberindekilerle seçim çalışmaları kapsamında Baykan ilçesine bağlı Çelikli köyü ve Veysel Karani beldesinde gezi ve incelemelerde bulunduktan sonra Bahçelievler Mahallesi'ndeki CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.
   İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Sarıhan, köy ziyaretlerinde en çok vatandaşların kendilerini sıkan vergi borçları konusunda şikayetleri olduğunu söyledi.
  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önceki gün açıkladığı Ailenin ve Dinamik Nüfus Yapısının Korunması Programı’na tepki gösteren Sarıhan şunları ifade etti: "AKP iktidarının özelikle kadınlar üzerinde sözde mahrumiyet ve mahrumiyete karşı sunulanları bağışlar gibi göstermesi kimi kadınları nasılda toplumsal yaşamın dışına doğru ittiğinin kanıtları olan yeni tasarrufu ile karşılaştık. O tasarrufta sözde kadınları 1,2 ve 3 çocuk doğurması karşılığında her doğum başına verilecek para ve kadınlara verilecek izinler vaatleridir. Aslında bunlar kadını iş yaşamının dışına atan iş yaşamından uzakta bırakan, eve kapatan ve evde sadece evin bir kölesi gibi onu değerlendiren gerçekten değerli olan annelik olgusunu aleyhe bir yorumla bir kapatma kurgusu gibi planlayan bir anlayışın eseri olarak karşımıza çıktı."

Anahtar Kelimeler:
SiirtChpKADINKolları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canan Özel 9 yıl önce

şenal başkanim ve selma hanim yolunuz açikolsun.siirte benden selam olsun