Bu haber kez okundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülbül, Deprem Zarar Tespitlerimizi En Kısa Zamanda Tamamlayacağız
banner229

Kurtalan'da meydana gelen depremin yol açtığı zararların tespitine yönelik çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Çalışmaları yürüten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbül, çalışmaları bir an önce tamamlayabilmek amacıyla oluşturdukları 20 ekiple gündüz hasar tespitini yaptıklarını ve mesaiden sonra da bunların kayıtlarını yaptıklarını söyledi.

Depremin meydana gelmesinin hemen ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla  dakikalar içerisinde olay yerine intikal ettiklerini belirten Bülbül “ Hemen hasar tespit çalışmalarına başladık.O günden bu yana ortalama 20 ekip ve 100  personelle il merkezi Kurtalan ve Baykan  merkez ve köylerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelen bütün ihbarları tek tek değerlendiriyoruz. İl merkezinde 85 Kurtalan’da 793 Baykan’da 230 olmak üzere.Bunların önemli bir kısmının tespiti yapıldı.  İnşallah en kısa zamanda hepsi toparlanacak.

Vatandaşları mağdur etmemek ve çalışmaları bir an önce tamamlayabilmek için gündüz hasar tespitini yaparken, mesaiden sonra da bunların kayıt ve diğer işlemlerini yapıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa bir zamanda tamamlamayı hedefliyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.