Bu haber kez okundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,AK Parti Teşkilatı İle Telekonferansla Görüştü
banner229

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Siirt Valisi Ali Fuat Atik,AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarıyla telekonferans sistemiyle toplantı gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Vali Ali Fuat Atik ve AK Parti teşkilatıyla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantıda, ilimizdeki kentsel dönüşüm, sosyal konut, millet bahçesi çalışmaları ile altyapı ve çevre yatırımlarımızı değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Çevre ve Şehircilik Bakanımız  Murat Kurum, Milletvekilimiz Osman Ören,Valimiz Ali Fuat Atik ve belediye başkanlarımızın katılımı ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdik,verimli geçen toplantıda ;

1-Eski devlet hastanesinin yerine millet bahçesinin yapılması talebi

2-Kentsel dönüşüm talebi

3-Merkez ve ilçelerimizde atık su arıtma tesislerinin yapılması talebi

4-İl ve ilçelerimize araç ve gereç talebi

5-İl ve ilçelerimize park -bahçe, yürüyüş ve bisiklet yolları talebi.

6-Hizmet binası ve çeşitli yerlerin çevre düzeni ile ilgili talepler.

7-Milli emlak bünyesinde bulunan merkez ve köylerdeki arazilerin hak sahiplerine satış talebinde bulunduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.