Bu haber kez okundu.

Cengiz İnşaat Çalışanlarını Özel Siirt Hayat Hastanesinde Sağlık Taramasından Geçirdi
banner229

Covid-19 kapsamında Cengiz İnşaat ve bağlı tüm taşeron firma çalışanlarını Özel Siirt Hayat Hastanesinde sağlık taramasından geçiriyor.

Cengiz İnşaat ile Özel Siirt Hayat Hastanesi arasında yapılan protokolle tüm çalışanları sağlık taramasından geçiriliyor.

İl dışından gelen tüm personelleri Özel Siirt Hayat Hastanesinde taramadan geçiren Cengiz İnşaat yetkilileri, testleri yapılan çalışanları daha sonra işbaşı yaptırıyor.

Cengiz İnşaat Maden Şirket Müdürü Yaşar Kara, çalışan işçilerimize, koronavirüs hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla tarama yaptıklarını, Bu kapsamda koronavirüsün tespiti için Özel Siirt Hayat Hastanesi ile anlaşma yaptıklarını söyledi.

Kara, çalışanlarının sağlığını önemsediklerini ve işçilerimizin sağlığını yakından ilgilendiren bu taramanın   çalışanların da çocukları, eşleri ve aileleri var. Aileleri her hangi bir olumsuzluktan etkilenecek ilk kişiler olacaktır. Biz de bunun bilinciyle hareket edip, önlemimizi önceden almaya çalışıyoruz dedi.

Tedbirlerimizi Arttırdık

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat,Koronavirüsten korunmak için hem vatandaşlara hem de personele yönelik tedbirlerin arttırıldığını “Hastanemizin her yerinde gece gündüz demeden dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fırat, Hep birlikte bu süreci en iyi şekilde aşacağımızdan eminim. Tüm hemşehrilerimizi bu süreçte duyarlı olmaya, mümkün mertebede temastan ve toplu alanlara gitmekten kaçınmaya davet ediyoruz. 7’den 70’e tüm insanlarımızı önemsiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.