Bu haber kez okundu.

ÇATOMDA ÜREME SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce Çatom'da bulunan bayanlara üreme sağlığı eğitimi semineri düzenlendi.
Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde düzenlenen eğitimlere, sağlık memuru, ebe ve hemşire katıldı. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir, yaptığı açıklamada, bu tür eğitimlerin vatandaşlara ulaşma açısından önemli olduğunu belirterek, "Eğitimler önümüzdeki günlerde farklı modüllerde verilmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.
Dr. Özdemir, Üreme Sağlığı yönünden ülkemizde var olan eşitsizlikleri en aza indirgemek, kadınlarımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve anne ölümlerini engellemek amacı ile üreme sağlığının önemi konularında Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Üreme Sağlığı Eğitimcileri tarafından Gap İdaresine bağlı Çok Amaçlı Toplum Merkezinde bulunan kursiyerlere eğitim verildiğini ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak amaçlarının bilinçli anneler ile birlikte sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.