Bu haber kez okundu.

Canpolat’a Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

2004 yılından beri Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini yürüten Hıfzullah Canpolat, İlimiz İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanmasının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller tarafından kendisi için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Hıfzullah Canpolat personele teşekkür edip haklarını helal etmelerini isterken; “Aile ve Sosyal Politikalar Kurumunda görevi süresince ilimizdeki risk altında bulunan çocuklara, ekonomik ve sosyal desteğe ihtiyacı olan ailelere, engelli ve yaşlılara, kadınlara, şehit ve gazi yakınlarına gibi toplumda dezavantajlı gruplara hizmet vermeye çalıştıklarını ve  bu hizmetlerin yerine getirilmesinde özveri ile çalışan başta idareci ve meslek elemanları olmak üzere tüm personeline teşekkür ederim” diye konuştu.

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Gökhan Marakçı, Hıfzullah Canpolat’a yeni görevinde başarılar dilerken, Kurumumuza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.