Bu haber kez okundu.

Cami Halıları Yenileniyor
banner229

Siirt Belediyesi, İl merkezinde bulunan camilerin halılarını yeniliyor. İldeki yaklaşık 15 camiye 2100 metrekare yeni halı döşendi.

Siirt Belediyesi kutsal mekânların fiziki eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda Siirt merkezinde bulunan 15 caminin halıları yenilendi.

Siirt Belediyesi Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat ibadet edebilmeleri için Merkez’de bulunan Şeyh Teyyar, Şeyh Yusuf, Şeyh Osman Camisi, Sofi Numan Camisi, Sevinci Cami, Seyad Cami,Ülkü Camisi, Suveyka Camisi, Nebi Camisi ve bazı mescitlerin eskiyen halılarını yenisiyle değiştirdi. Ekiplerimiz 15 cami ve mescitte eski halıları sökerek toplam 2100 metrekare yeni halı döşedi.

Çalışma, mahalle sakinleri ve cemaatte büyük memnuniyet yaşattı. Camii imamları, mahalle muhtarları ve cemaat, "Camimizin halıları bir hayli eskimişti. Bu konudaki talebimizi değerlendiren ve yeni halılarımızı temin eden Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeCamiHalı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.