Bu haber kez okundu.

Çalapkulu'dan Orman İşçilerine Müjde
banner229
Geçtiğimiz gün Ak Parti il başkanı F.Özgür Çalapkulu’nun Ankara’da gerçekleştirdiği önemli görüşme meyvesini verdi.
Orman İşletme Müdürlüğünde TYÇP kapsamında İŞKUR tarafından alınmış olan 1000 çalışan görev sürelerinin uzatımı için; yakın zamanda bir araya gelerek, imza toplayıp, dilekçe vermişlerdi. Konu hakkında görüştüğümüz, Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, beklenen müjdeyi verdi.
Siirt İl Başkanı F.Özgür Çalapkulu geçtiğimiz hafta Ankara’da İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı ile görüşüp, girişimde bulunmuştu. Konu hakkında bilgi almak için görüştüğümüz Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, yaptığı açıklamada “İl başkanımız Sayın Çalapkulu’nun gerçekleştirdiği ve benimde takipçisi olduğum İŞKUR kapsamında alınan Orman İşletme Müdürlüğü çalışanı için, olumlu bir karar çıktı.
Bu kardeşlerimizin çalışma süresi uzatıldı. Böylelikle orada çalışan kardeşlerimiz belli bir süre daha çalışabilecekler.” dedi.
Aktay konuşmasına “ Öte yandan önümüzdeki günlerde yine İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında da 1800 işsiz kardeşimiz daha iş kavuşacak”, diyerek yeni bir müjde daha verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.