Bu haber kez okundu.

Çalapkulu,Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yaptığı yazılı açıklamada, "Ankara'da sivil vatandaşlarımıza yönelik yapılan bombalı saldırı bizi ve milletimizi büyük üzüntüye boğmuştur" ifadelerine yer verdi.
Hain terör örgütlerinin haince planlar yaparak masum insanların katledilmesine sebep olduğuna işaret eden Çalapkulu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diledi.
Çalapkulu, açıklamasında şunları kaydetti: "Böyle haince saldırılardan medet umanlar bilmelidirler ki milletimiz birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecektir. Bu terör olayları milletimizi yıldırmayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecektir. Milletimiz bu hunharca saldırıyı yapan terör örgütlerine asla prim vermeyecektir.
Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Bu düşünceler içerisinde Ankara Kızılay'da sivil halka yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan, bizlere tarifsiz acılar yaşatan hain saldırıyı kınıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.