Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, TÜGVA’lı Gençlerle Buluştu
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen “Tecrübe Paylaşım Günleri” etkinliğinde eski AK Parti İl Başkanı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda Fuat Özgür Çalapkulu gençlerin ülkenin geleceğini teçhil edeceğini ve bu yüzdende çok önemli bir yerde olduklarına vurgu yaparak tecrübelerini gençlere anlattı.

Programda ilk olarak konuşan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siirt İl Başkanı Abdullah Tetik “Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Başkanlığı olarak Tecrübe Paylaşım Günleri etkinliğimize geçen hafta AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile start vermiş olduk.

Bu etkinliğin ikincisini eski AK Parti İl Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ile yaparak,  burada bunan gençlerle beraber ikinci kez paylaşıyoruz” diyerek Tecrübe Paylaşımı Günleri etkinliğine katılan Fuat Özgür Çalapkulu’ya  ve katılan gençlere teşekkürlerini sundu.

Abdullah Tetik konuşmasında; Türkiye Gençlik Vakfı Siirt İl Başkanlığı olarak gençlerin tüm ihtiyaçlarını bizler karşılıyoruz burada, yeter ki yeni bir neslin iyi bir gençliği yetişsin, yeter ki ılımlı bir gençlik yetişsin. Bizde elimizden geldiği kadar böyle bir ortam oluşturduk.

Eski AK Parti İl Başkanı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu  vakfı en iyi bilenlerden birisidir. Çıktığımız bu kutlu yolda gençlik varsa bende varım diyip sonuna kadar yanımızda oldu. Başkanımız her zaman bizim yanımızdaydı ve dört dörtlük bir mekan olsun, Siirt’in gençleri kötü işlere bulaşmasın dedi. Tecrübe Paylaşımı Günleri etkinliğimize geldiği içinde Fuat Özgür Çalapkulu’ya  ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan eski AK Parti İl Başkanı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu  ise “Biz gençlerimize sahip çıkmakla mükellefiz. Hedeflerimiz olmalı, ideallerimiz olmalı, azmimiz olmalı ve bizler bunu başarmak zorundayız” diyerek TÜGVA’nın Siirt’imize çok değer katacağını biliyorum. Burada emeği geçen herkese, yöneticilerimize, başkanımıza da şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çalapkulu, Bir kardeşiniz ve bir ağabeyiniz olarak her türlü destek için yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Biz bu yola çıkarken kardeşlik hukuku içerisinde birbirimize destek olarak yol gideceğiz. Buda siyasetin başka bir ayağıdır. Ama hepsinin ortak amacı, hedefi iyi bir nesil yetiştirmektir.

Siyasetinde amacı budur. Bizim genç, dinamik, geçmişine bağlı, geleceğine çok özenli bir şekilde bakan, hedefi olan ve istikbale yürüyen bir neslin sahibiyiz. Bizim gençlerimizin bütün hem bu dünya ilmini hem de ahiret ilmini iyi öğrenmesi gerekiyor. O yüzden de TÜGVA önemli bir yerdir. Hep beraber bu kuruma sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.