Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, Ailesinin Mutlu Günü
banner229

İlimizin tanınmış ve sevilen ailelerinden Eczacı Ali Çalapkulu’nun biricik oğlu Medikalcı Melih Çalapkulu, emekli öğretmen Necat Çalapkulu’nun biricik kızı Merve Çalapkulu ile yapılan görkemli bir düğün ile hayatını birleştirdi.

Siirt’te Elit Düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün merasimine koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda davetli katıldı.

Düğün gelin Merve Çalapkulu, damat Melih Çalapkulu çiftinin konfeti eşliğinde düğün salonuna gelişiyle başladı.

Gelin Merve Çalapkulu, damat Melih Çalapkulu’nun şahitliğini Eski AK Parti İl Başkanı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Semih Çalapkulu, Ömer Aslan ve Sinan Dirikolu yaptı.

Eski AK Parti İl Başkanı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Yapılan nikah merasimi ve pasta kesiminden sonra Çalapkulu çiftinin aileleri, arkadaşları ve düğüne katılan misafirler yeni evlenen çifti tebrik etti.

Medya Siirt olarak Çalapkulu,ailesini kutlar,genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.