Bu haber kez okundu.

BOTAN EFSANESİNDEN İŞ ADAMI KEMAL BİLİM’E TEŞEKKÜR
banner229
Siirt Valiliği'nin desteğiyle kurulan Botan Efsanesi Gösteri Sanatları Topluluğu, Bursa Yıldırım ve Nilüfer Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında Siirtliler Gecesi’nde sahne almalarında büyük destek olan İşadamı Kemal Bilim’e teşekkür ettiler.
     Siirt Valiliği'nin desteğiyle kurulan Botan Efsanesi Gösteri Sanatları Topluluğu, İşadamı Kemal Bilim’in maddi ve manevi katkılarıyla sahne aldığı Bursa ilimizde izleyenleri mest etti.
     Siirt İşadamları Derneği(SİSİAD) ve Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim’in katıldığı gecede Siirt'te öğretmen, öğrenci, esnaf ve çeşitli meslek guruplarından oluşan 45 kişilik Botan Efsanesi, halk dansları gösterileriyle Bursa Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde büyük beğeni topladı.
       Botan Efsanesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun yaptıkları gösteriden dolayı kutlayan Siirt İşadamları Derneği(SİSİAD) ve Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim, “ülkemizin dört bir yanından farklı kültürlere sahip birçok sivil toplum kuruluşunun sahne aldığını, İlimizden de Botan Efsanesi kardeşlik içinde burada kültürlerini sergilediğini, İşte bu Türk milletinin ne kadar birbirine bağlı olduğunun bir göstergesi. Kimse milletimizin arasına nifak tohumları ekemeyecek” dedi.
      Siirt İşadamları Derneği(SİSİAD) ve Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim,Bursa Yıldırım ve Nilüfer Belediye Başkanlarımız girişimleri ile yapılan bu gösterilerin Bursa’da yaşayan Siirtlilerin ve Bursalıların büyük bir beğenesini kazandığını belirterek, Botan Efsanesinin ilimizin kültürünü paylaşmasına imkân verdiği için Bursa Nilüfer Başkan Mustafa Bozbey ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve emeği geçenlere teşekkür etti.
     Botan Efsanesi Gösteri Sanatları Topluluğu, ilimizin tanıtımında kendilerine maddi ve manevi konuda her türlü desteği veren Siirt İşadamları Derneği(SİSİAD) ve Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.