Bu haber kez okundu.

BORAJET SİİRT’TEN 6 GÜN İSTANBUL’A UÇACAK
banner229
Siirt’ten, İstanbul’a 14 Mart 2015 tarihinde haftanın 3 günü sefer düzenlemeye başlayan Borajet uçuş seferlerini 29 Haziran’dan haftanın 6 gününe çıkarıyor.
Borajet Uşak seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak yapılacak ve seferler Pazar hariç Siirt’ten, İstanbul'a Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 09:00’da başlayacak olan seferler, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri İstanbul Sabiha Gökçen’den Havalimanı’ndan, Siirt’e sabah saat 06:30 şeklinde olacak.
Uygulamanın 29 Haziran 2015 tarihinde başlayacağı öğrenildi.
   Borajet İstasyon Müdürü Turan Savga yaptığı açıklamada, daha önce haftanın üç günü yapılan İstanbul seferlerinin 29 Haziran’dan itibaren Pazar hariç her gün yapılacağının müjdesini verdi.
Savga, geçen yıl 12 ay boyunca yolcu sayılarının 18 bin olduğunu, bu yıl ilk beş ayda bu rakamı yakaladıklarını Siirt halkının uçağına sahip çıktığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.