Bu haber kez okundu.

Borajet Siirt Yolcularının Mağduriyetini Ankara Esenboğa Havaalanı Müdürü Erol Yılmaz Giderdi
banner229
Yaklaşık 2 ay önce Esenboğa Havalimanı Müdürlüğüne atanan Siirtli hemşehrimiz Erol Yılmaz, Ankara’da mağdur olan 35 Siirtliye sahip çıktı.
5 Ağustos Çarşamba günü sabah saat 06.00’da İstanbul’dan hareket etmesi gereken Borajet yolcularının, uçağın rötar yaparak Ankara’ya inmesi ve Ankara’dan kalkmaması sonucunda Ankara’da mağdur kalan 35 yolcunun imdadına Siirtli hemşerimiz Erol Yılmaz yetişti.
Uçak yolcularından mağdur olan vatandaşlardan biri yaptığı açıklamamada, 5 Ağustos günü İstanbul’dan Siirt’e gitmek için havaalanına gittiklerinde uçağın 1 saat rötar yaptığı anonsu yapıldığını, ancak daha sonra yapılan anonsla uçuşun iptal edildiği anonsu yapıldı. Arkadaşlarımızla birlikte şirket yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonunda Ankara aktarmalı gönderebileceklerini belirttiler.
Mağdur olan yolcular bunu kabul ederek uçtuklarını, ancak aynı senaryonun Ankara’da tekrar yaşandığını ve Ankara’da kalacakları söylenmesi üzerine, Eski Batman Havaalanı Müdürü, Esenboğa Havaalanı Müdürü Erol Yılmaz devreye girdiğini belirten vatandaşlar, 35 yeni bilet, yemek ve otelde kalmaları  konusunda firma yetkilileriyle görüşerek mağduriyetimizi giderdiğini ve kendilerine sahip çıktığını belirttiler.
Vatandaşlar böyle bir günde kendilerine sahip çıkan Esenboğa Havaalanı Müdürü Erol Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.