Bu haber kez okundu.

BORA-JET, SİİRT KIŞ TARİFESİ BAŞLADI
banner229
Borajet, 25 Ekim 2015 tarihinden itibaren Siirt kış tarifesi seferlerine başlıyor.
Borajet, 2015-2016 Kış tarifesi 25 Ekim 2015 Pazar günü başlayarak, 24 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek.
 Borajet Hava Yolları ile İstanbul’dan Siirt’e gelecek olan yolcular bundan böyle sabah 06.00’da kalkmayacak. İstanbul Sabiha Gökçen’den sabah saat 09.30’da kalkacak olan uçak, öğleden sonra 15.30’da İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına yolcularını götürmüş olacak.
Ankara uçuş saatlerinde de değişikliğe giden Borajet Hava yolları Ankara Esenboğa hava limanından sabah saat 11.30’da havalanacak, Siirt’ten ise saat 13.30’da Ankara Esenboğa hava limanına yolcularını ulaştırmış olacak olan Borajet, cazip fiyatlarıyla vatandaşlara kış aylarında seyahat etme fırsatı sunacak.
Borajet kış tarifesiyle iç hatlarda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Ankara ve Siirt’e karşılıklı seferlerini kış boyunca sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBORAJETKış Tarifesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.