Bu haber kez okundu.

Bölgenin En Büyük Oyun Parkı Bayrama Yetiştiriliyor
banner229

Siirt Belediyesi ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin ortak çalışması olan ve Bölgenin en büyük çocuk oyun parkı olma özelliğini taşıyan parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hummalı bir çalışma başlatan Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkı ramazan bayramına yetiştirip çocuklara bayram hediyesi olarak sunmak için çalışmaları hızlandırdıklarını belirttiler. 

Bahçelievler Mahallesi Kızlar tepesi karşısındaki 14 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Oyun parkı alanına Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler ekiplerince beton döküldükten sonra parktaki oyun gruplarının zemini, oluşabilecek kazalara karşı çocukların korunabilmesi için yumuşak kauçuk malzeme ile kaplanıyor.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği parkın içinde çocukların güzel vakit geçirebilmeleri için ünlü masal kahramanları ve çizgi film kahramanların oluşturduğu Şirinler, Keloğlan, Hacivat Karagöz, Ulubatlı Hasan, Nene hatun gibi birçok renkli karakterin olacağı, oyun parkı ve grupları yer alacak.

Ayrıca Çocuk Dünyası Parkında Gençler için ise Basketbol sahası ve spor alanları oluşturulacak. Çocukların şimdiden ilgi gösterdiği oyun parkında, Yetişkinler için de yeşil alanlar olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.