Bu haber kez okundu.

Bölge Baro Başkanlarından Siirt Belediyesine Ziyaret
banner229
Geçtiğimiz gün uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren Siirt Barosu avukatlarından Mehmet Nezir Okur’un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilimize gelen bölge baro başkanları Siirt belediyesini ziyaret etti.
Aralarından Siirt Baro Başkanı Av. Cemal Acar, Diyarbakır Baro Başkanı Av. Tahir Elçi, Batman Baro Başkanı Av. Ahmet Sevim, Bitlis Baro Başkanı Av. Enis Gül, Urfa Baro Başkanı Av. Hikmet Delebe, Muş Baro Başkanı Feridun Taş ve Mardin Baro Başkanı Çelebi Araz’ın da bulunduğu bölge baro başkanları ve barolara bağlı çok sayıda avukat, geçtiğimiz Pazartesi günü uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Siirt Barosu avukatlarından Mehmet Nezir Okur’un ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilimize geldi ve taziye ziyaretinin ardından Siirt belediyesini de ziyaret etti.
Siirt Belediye Eş Başkanları Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan tarafından karşılanan bölge baro başkanları, eşbaşkanlık makamında bir süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.