Bu haber kez okundu.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Rektör Erman’dan Destek ve Davet
banner229

Corona virüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından milli dayanışma kampanyası başlatıldı. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Milli Dayanışma Kampanyasına bir aylık maaşını bağışladı.

Gündelik ya da asgari ücret ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla başlatılan projeye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, açılan yardım hesabıyla ve kısa mesaj numaraları üzerinden de bağış yapılabilecek.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na destek çağrısına kayıtsız kalmayan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu çağırıda “Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan tarafından #bizbizeyeterizturkiyem diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bir aylık maaşımı bağışlayarak katılıyor, tüm @siuEduTr ailesini bu dayanışmaya destek vermeye davet ediyorum.” diyerek başta kurum personeli olmak üzere herkesi duyarlı olmaya ve kampanyaya katılmaya davet etti.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında başlatılan kampanyanın banka hesap numaraları bilgileri şu şekilde;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.