Bu haber kez okundu.

Biz Anadolu’yuz Projesinin Gençleri Vali Atik’in Konuğu Oldu
banner229

İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında; Ülkemizin dört bir yanında kültürler arası kaynaşmanın sağlanması ve sosyal sorumluluk çalışmaları için bir araya gelen gençler, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret etti.

Tarihi ve turistik mekân ziyaretleri, şehit ve gazi aileleri, şehitlik ve esnaf ziyaretleri ile ülkemizdeki kültürel zenginliklerin tanıtılması, gençler arasında karşılıklı saygı ve hoşgörü kültürü oluşturulmasının amaçlandığı proje kapsamında, İstanbul-Sultanbeyli ilçesinden ilimize gelen 40 öğrenci ve beraberlerindeki öğretmenleri kabul eden Vali Ali Fuat Atik, konuklarıyla tek tek ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Öğrencileri Siirt’te misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Atik, Siirt’in bir kültür ve medeniyet kenti olduğunu belirterek, huzur ve kardeşlik kenti Siirt’in doğa, inanç ve kültür değerlerini ziyaret etmeleri konusunda öğrencilere tavsiyede bulundu.

Konuşmanın ardından öğrencilere çeşitli hediyeler ile Siirt’te özgü Tiftik battaniyesinden yapılan Türk Bayrağı hediye eden Vali Atik, misafir öğrencilerle fotoğraf çektirerek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.