Bu haber kez okundu.

Bir Grup Genç Terör Saldırılarına Tepki Gösterdi
banner229
Siirt'te terör örgütü PKK'nın Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları protesto edildi.
Sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup genç, Siirt Üniversitesi merkez yerleşkesi önünde toplandı. Vatandaşların da destek verdiği ve Türk Bayrakları ile slogan atan grup, adına basın açıklaması okuyan Furkan Güler, amaçları şehit polis ve askerlerin adını sürdürmek adına Siirt'te bu davanın da yolcuları olduğunu belirtmek adına toplandıklarını söyledi.
Her kesimiyle birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduklarını belirten Gürel şöyle konuştu: "Türkümüzle, Kürdümüzle, Lazımızla ve Çerkezimizle biz tek yürek olmaya çalışıyoruz. Bu vatanı bölmeye çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. Biz her zaman Siirt'in de Diyarbakır'ın da Batman'ın da Cizre'nin de Bismil'in de arkasındayız. Hiçbir zaman ülkemizi yalnız bırakmayacağız, bıraktırmayacağız."
Toplanan grup İstiklal Marşı ve dua okumasının ardından dağıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTerörKınama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.