Bu haber kez okundu.

BİLİM MOBİLYA AVM AÇILDI
banner229

Siirt'te Hükümet Caddesi üzerinde iş adamı hemşerimiz Kemal Bilimin sahibi olduğu Bilim Mobilya AVM hizmete girdi.

Açılış törenine Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel,AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç,  Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili  F.Özgür Çalapkulu. AK parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,bazı kamu kurum kuruluş müdürleri  ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

İş insanı Kemal Bilim yaptığı konuşmada;” İlimizin en büyük mağazasında her bir metreden toplamda 4 bin metrekarede faaliyet göstereceğiz. İlimizde bu büyüklükte konsept mağazası olması nedeniyle her kesime uygun fiyatla aradığı ürünleri bulabileceği bir mağazadır.
Bilim grup olarak Siirt’te bizler her zaman ilimizin kalkınması istihdamına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimizde daha önceden de ve şimdide inşaat, otomotiv , gıda sektöründe ilaveten mobilya AVM ‘mizi hizmete açıyoruz.
Bu anlamda yatırımlar ile bilim grup olarak il dışında yatırımlardan ziyade Siirt’imizin geleceğine ve kalkınmasına istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ” İstihdama yönelik Siirtli kemal bilim gibi değerli iş adamlarımız emeğini esirgemeyen açmış olduğu bu iş yeri hayırlı olsun. Bu yüzden burada olmaktan da mutluluk duyuyoruz.

Kemal abiyi biraz daha yatırımlarla ilgili daha çok teşvik etmemiz lazım çünkü kapasitesi ve Siirt’i seven bir hemşerimiz. Spora olan emeği ve yatırımları da bulunmaktadır kendisine teşekkür ederiz.”  Dedi.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu da iş insanı Kemal Bilimi kutlayarak şöyle dedi “;  “Siirt’te açılan böyle tablolar bizi çok mutlu ediyor. Yeni bir iş yeri olan bilim mobilya Siirt’e yeni bir iş yeri yeni bir istihdam ticaret hacmi hareket ve işgücü bunlar bizi çok mutlu ediyor.
Bütün gayretler  ve çabalar çocuklarımızın evlatlarımızın Siirt’te iş bulması, çalışma imkanı bulması ve Siirt’in kaynaklarını tamamı ile ekonomiye kazandırmasıdır. Bilim Mobilya AVM yi açan Siirtli iş adamı  Kemal Bilime çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu açılış duasını yaptı. Daha sonra  hep birlikte açılış kurdelesi kesildi ve  mağaza gezilerek ürünler hakkında bilgi alındı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.