Bu haber kez okundu.

BİLGİSAYAR HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ
banner229

Özel Asema Hastanesinden Bilgisayar çalan hırsızlar yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,Emniyet Müdürlüğümüzce “AsayişSuçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 21.05.2020 tarihinde devriye görevinin ifası sırasında ekiplerimizce A.E, A.E ve V.A.D. isimli şüphelilerin ellerinde 3 adet bilgisayar kasası, 2 adet güç kaynağı, 2 adet CDROM, 5 adet harddisk, 5 adet switch, 11 adet ram bellek, 1 adet mouse, 1 adet HDMI kablo ve 1 adet monitör kablosu olduğu ve satmaya çalıştıkları görülmesi üzerine yapılan araştırmada malzemelerin 20.05.2020 tarihinde Bahçelievler Mahallesi Arif Yaşar Caddesi üzerinde bulunan Asema Hastanesinden çalındığı tespit edilerek şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Şüpheli şahısların geçmiş tarihlerde karışmış olabilecekleri hırsızlık konuları ile ilgili yapılan detaylı araştırmalarda farklı tarihlerde ilimizde bulunan okullarda yapılan hırsızlıklara karıştıkları anlaşılmıştır.

Bahse konu hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen şüphelilerden A.E, A.E ve V.A.D isimli şahıslar yakalanmış, A.E ve V.A.D isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. 

Halkımızın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.