Bu haber kez okundu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan,"Biz Bir Aileyiz, Bizler Siyaseti Geleceğimiz İçin Yapıyoruz”
banner229

İstanbul'un Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Siirt'te sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelip, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Seçim Yolunda Eğitim Modeli' adlı panele katıldı.

Siirt'e gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Siirt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen programda konuşan Başkan Demircan, devletin en önemli görevinin, toplumu bir arada tutmak olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Demircan, "Sivil toplum örgütleri, siyasetin olmazsa olmazı, toplamsal hayatın parçalarından biridir. Çünkü insanoğlu birlikte yaşamak üzere toplanmış bir varlıktır. Tek başına yaşayamaz. Dolayısıyla devletin en önemli görevi toplumu bir arada tutmak, onları motive etmektir. Bu vazifeleri yapacak olanlarda ise elbette sivil toplum örgütleridir" dedi.

PANELE KATILDI

Demircan, buradan AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yerel Seçim Yolunda Eğitim Modeli' paneline katıldı.

Siirt Üniversitesi Konferans Salonu'nda yapılan panelde konuşan Demircan, yerel yönetimlerin önemini anlatarak, şunları söyledi: "Biz bir aileyiz, bizler siyaseti geleceğimiz için yapıyoruz.

Siyaseti, çocuklarımızı için yapıyoruz, refahımız için yapıyoruz. Siyasetin özü, özeti budur. Dolayısıyla son 17 yılda Türkiye'de neler olduğunu hepimiz birlikte kendimiz gördük yaşadık. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine bakın. Türkiye'nin her yeri kötüydü. Bugün ise Türkiye'nin her yeri çok iyi durumdadır. Sadece Siirt, Mardin, Batman değil, bütün Anadolu vilayetleri son 17 yılda yukarıya çıktı."

KAYYUM BAŞKANLARIMIZIN GÜZEL HİZMETLER YAPTI

Siirt’i atak halde gördüğünü dile getiren Demircan, “Kayyum 2 yılda güzel hizmetler yapmış halk da bunun farkında. Amacımız hizmettir. Amacımız doğu ile batı arasında kuzey ile güney arasında fark kalmasıdır, hedef budur.

Ben Türkiye’nin dört bir tarafını geziyorum. Mutlu olduğum şey şudur, en ücra köy ve kasabalarımızdan şehrin merkezine kadar bir hamle var. Türkiye’nin tüm vilayetleri marka vilayetlerdir. Üretimleriyle kaliteleriyle yaşam şartlarıyla AK Parti güzel hizmetler yaptı. Hedefimiz Türkiye’nin bu gelişim ivmesini geleceğe taşımaktır. 2019 yerel seçimlerinde bir heyecan oluşturacaktır” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş ise, 31 Mart 2019'daki yerel seçimleri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak zorunda olduklarını söyledi. "Her biriniz Ali İlbaş olursanız kazanacağız.

Yalnızca sahada ben, il başkanım, milletvekilim ve ana kademeyle kazanma imkanımız olamaz." ifadelerini kullanan İlbaş, birlik ve beraberlik içerisinde Siirt'i yeniden "ak belediyecilik" ile buluşturacaklarını kaydetti.

Programa, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İhsan Süreyya Sırma hocayı üniversite binasında ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.