Bu haber kez okundu.

BESYO Seçmelerine 1069 Öğrenci Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesine bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna alınacak olan öğrencileri belirlemek üzere yetenek seçmeleri yapılıyor.

Üniversitenin Kezer Kampusunda bulunan kapalı spor salonunda yapılan seçmelerde 298'i kız 771 erkek toplam 1069 öğrenci  ter döktü.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında okula 60'ı beden eğitimi,50'si ikinci öğretim olmak üzere spor yöneticiliğine100 ve antrenörlük bölümüne de 50 olmak üzere toplam 210 öğrenci alınacağını belirten Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr.Veysel Okçu seçmelerin  kameralar eşliğinde titiz bir şekilde yapıldığını söyledi.

Okçu “Öğrencilerimizin spor alanlarındaki yeteneklerini belirlemeye yönelik seçmelere 1069 öğrencimiz başvurdu. Seçmeleri iki turlu olarak gerçekleştiriyoruz. İlk turu geçenler,  ikinci turda bir kez daha  mücadele ediyorlar.İkinci turun sonunda en iyi dereceleri elde edenler kayıt hakkı kazanıyorlar. Seçmeleri, kameralar eşliğinde, titiz,  hakkaniyetli ve objektif bir şekilde gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

Okçu, seçmelerin bugün sona ereceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.