Bu haber kez okundu.

BEŞİKTAŞ’LILAR DERNEĞİNDEN VALİ YARDIMCILARINA NEZAKET ZİYARETİ
banner229
Siirt Beşiktaşlılar Derneği Başkan ve üyeleri  Vali Yardımcıları Ceyhun Dilşad Taşkın ve Bahadır Yörük’e nezaket ziyaretinde bulundular.
İlimizde yeni kurulan Siirt Beşiktaş’lılar Derneği Başkanı Ersan Kesici ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yardımcıları Bahadır Yörük ve Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamlarında ziyaret ederek plaket verdiler.
Vali Yardımcılarına dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Kesici ise derneğin yeni lokal binasındaki hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyledi.
Temel amaçlarının, Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarları bir arada buluşturarak, Türk ve Siirt sporuna hizmet etmek olduğunu belirten Kesici, "Dernek olarak önümüzdeki dönemde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de imza atacağız.
Vali Yardımcılarımızın da sporla iç içe olmasından dolayı ayrıca mutlu olduk" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcıları Bahadır Yörük ve Ceyhun Dilşad Taşkın, derneğe çalışmalarında başarılar dilediler.
Ziyaretin sonunda, Vali Yardımcıları Bahadır Yörük ve Ceyhun Dilşad Taşkın dernek yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.