Bu haber kez okundu.

Berivan İçin İl Özel İdare Ekipleri Seferber Oldu
banner229

Siirt’in Pervari, Şirvan ve Eruh ilçesinde yoğun kar ve tipi yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle köy yolları İl Özel İdare ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı.

Siirt'in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı ilçeye bağlı Doğan köyü yolunu ulaşıma kapatır iken, Yüksek ateşten ötürü havale geçiren 2 yaşındaki Berivan Bulut, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Pervari ilçesine bağlı, Geçittepe, Beğendik, Karşıkaya, Gözlükuyu, Söğütöne, Düğüncüler, Yaprak Tepe, Sarı Yaprak, Keskin, Kışlacık ve Gökbudak köy yolları, Eruh İlçesine bağlı Okçular, Erkan Tepe, Şirvan Elmadalı, Cevizlik, Yamaçlı ve Karahisar köy yolları kar ve tipi yağışı nedeniyle kapandı. Kapanan köy yollarının ulaşıma açılması çalışma başlatan İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarının ulaşıma açılmasını sağladı.

Siirt Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, ekiplerin yoğun çalışmalarıyla yolun açıldığını belirterek sürücüleri araçlarına zincir takmaları konusunda uyardı.

Bölgede ekiplerin çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Canpolat, "Pervari, Eruh ve Şirvan İlçelerimize bağlı toplam 18 köy yolumuz yağan kardan ötürü ulaşıma kapanmıştı. Ancak yapılan çalışmalar neticesinde yollarımız tekrar ulaşıma açıldı.  Halen yağışlar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Köy yollarımızı kullanacak olan sürücüleri mutlaka zincir, çekme halatı, kar lastiği ve takoz bulundurmaları uyarısında bulunuyoruz. Karla mücadele çalışmamız 7 gün 24 saat devam etmektedir" dedi.

İKİ YAŞINDAKİ BERİVAN HASTANE YETİŞTİRİLDİ

Siirt'in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı ilçeye bağlı Doğan köyü yolunu ulaşıma kapatır iken, Yüksek ateşten ötürü havale geçiren 2 yaşındaki Berivan Bulut, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gelen ihbar üzerine Pervari İlçesi Doğan Köyüne giden İl Özel İdaresi ekipleri 2 yaşındaki Berivan Bulut ve ailesini alarak, Gecittepe mevkiinde bekleyen Ambulans teslim ettikleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.