Bu haber kez okundu.

Belediyenin Toplu Ulaşım Araçları YKS Öğrencilerine Ücretsiz
banner229

Siirt Belediyesi ait otobüslerin 27-28 Haziran Cumartesi ve Pazar günü Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na katılacak olan öğrencilere ücretsiz olarak hizmet verecek.

Siirt’te Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)) kapsamında yapılacak olan merkezi sınava girecek öğrenci sınav giriş belgesini göstererek refakatçisi ile birlikte Siirt Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından 27 Haziran Cumartesi günü saat 07:00 ile 15.00 arası, 28 Haziran Pazar günü ise saat 07:00 ile 19:00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanacak.

Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerimizin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda büyük bir başarı elde ederek ilimizin başarı çıtasını daha yükseklere taşıyacağına inandığını ifade ederek,  “Gençlerimizin güvenli, rahat ve sessiz bir ortamda sınava girmelerini sağlamak, sınav öncesi ve sonrası yaşanacak yoğunluğu ve koronavirüsün bulaşma riskini azaltmak amacıyla ilgili kurumlarımızca gerekli tüm önlemler alınmıştır.

Bu vesile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyor; sınavın öğrencilerimize, ailelerine, eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kontrollü Sosyal Hayat döneminde alınan tedbirlere tüm vatandaşların uyması gerektiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, maske takılmasının zorunlu olduğunu hatırlatarak, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat çekerek, kurallara uyulmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.