Bu haber kez okundu.

Belediyede Çalışan Memurlara Yeni Haklar Tanındı
banner229

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret sonrası Siirt Belediyesinde görevli memur personeller için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzaları atıldı.

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kamu kurumlarında çalışan personelin varoluş nedeninin vatandaşa hizmet olduğunu ve kendisinin dahil bütün vatandaşların belediye personelinden daha kaliteli hizmet beklediğini belirterek, vatandaşın beklentilerine cevap vermeye çalıştıklarını da söyledi.

Genel Başkan Turbay’da yaptığı açıklamada; Allahın insanı mahlûkların en şereflisi olarak yarattığını ve insanların arasında vahşet ve zulme son verilmesi gerektiğini belirtti. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan referanduma değinen Turbay bunun ülkemiz için 100-150 yılda bir ulaşılabilecek, bir fırsat olarak gördüğünü belirterek bu fırsatın kullanılması halinde ülkemiz üzerinde oynanacak oyunların önüne geçilebileceğini, ülkemizin güçleneceğini söyledi.

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi, Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay tarafından imzalanarak, tören toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.