Bu haber kez okundu.

Belediye Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediye Başkanlığı, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen program dahilinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Algül Mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Algül Mahallesi 1125 nolu sokakta hummalı bir çalışma başlattı. Algül mahallesinde başlatılan çalışmalar kapsamında parke yenileme çalışmaları söküm işlemleriyle başladı.

Söküm çalışmalarının devam ettiği sokakta Fen İşleri ekipleri bordür çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Eski parke taşlarının söküm işlemlerinin ardından yeni kilit parke döşeme çalışmaları ve kaldırım yenileme çalışmaları yapılacaktır.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırdım yapım çalışmaları belirlenen programlar dahilinde devam ederken, kent merkezinde toplam 150 bin metrekare kilit parke döşemesinin yapılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.