Bu haber kez okundu.

Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz Hizmet Verecek
banner229

Siirt Belediyesi, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramında da vatandaşlara hizmet için kolları sıvadı ve ulaşımı ücretsiz yaptı.

Vatandaşların bayramı, huzurlu şekilde ve sıkıntı yaşamadan geçirmesine yönelik hazırlıklarını tamamlayan Siirt Belediyesi, toplu taşıma hizmetini de bayram boyunca ücretsiz verecek.

Siirt Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tüm önlemleri aldı. Siirt Belediyesi halkın bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesini sağlamak adına toplu ulaşımda vatandaşları sevindirecek bir karar aldı.

Siirt Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsler, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak. Ücretsiz ulaşım bayramın 1. Günü olan 31 Temmuz Cuma başlayıp 2 Ağustos Salı günü saat 00.00’dan sona erecek. 4 günlük bayram süresince Siirtli vatandaşların otobüslere belediye kartı okutmadan binebilecekleri kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.