Bu haber kez okundu.

Belediye-İş Sendikası Başkanı Halit Akınay’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
banner229

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, Basının, halkın tarafsız haber alma noktasında köprü görevi görerek, hem ülkemizde hem de dünyada gelişen olayları kamuoyuna objektif bir bakış açısıyla aktarmasının demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını bildirdi.

Başkan Akınay, “Basın, gece, gündüz, yaz, kış demeden tarafsız, objektif ve ilkeli bakış açısıyla gelişen olayları halkımıza sunarak önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Basın, emek isteyen halkın müşterek sesidir. Basın, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirmek için çaba sarf etmektedir.

Gazetecilik mesleği, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir mesleğin yanında toplumun doğru bilgilendirilmesini ve aydınlanmasını sağlayan önemli bir hizmet, olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına tarafsız, etik, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi ahlaki değerleri içerisinde barındıran bu önemli mesleği icra eden gazetecilerin ve tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.