Bu haber kez okundu.

Belediye “e-belediyecilik” Sistemine Geçti
banner229
 Siirt belediyesi  “Akıllı Kent” projesi kapsamında bu gün itibariye  “e- belediyecilik” uygulamasına geçti.
Siirt belediyesi “Akıllı Kent” projesi kapsamında, yurttaşlara daha hızlı daha güvenli hizmet sunabilmek için teknolojinin imkânlarını belediyecilik hizmetleri ile birleştirerek bu gün sabah saat 08.00 itibariye Siirt belediyesi resmi internet sitesi www.siirt.bel.tr  adresi üzerinden e-belediyecilik sistemini hizmete geçirdi. 
  Bu gün hizmete giren e-belediyecilik kapsamında kentte bulunan yurttaşlar  www.siirt.bel.tr sitesine girerek kredi kartı ile su faturası ödemenin yanı sıra, su borcu sorgulaması, bireysel başvuru, kurumsal başvuru, cadde ve sokak rayiç bedeli, çevre ve temizlik vergisi, bina inşaat maliyet bedeli, , bina aşınma oranı ve belediye ye olan tüm borçların sorgulama hizmetlerinden  internet üzerinden faydalana bilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.