Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan Kapalı Spor Salonu İnşaatında İnceleme
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçede yapımı süren kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçede yapımı devam etmekte olan Kapalı Spor salonu çalışmalarını yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı.

İnşaatın hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Özcan, Pervari için önemli bir spor yatırımı olan bu salon ilçemizde sporun gelişimine önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

Salonun birçok spor branşına hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Özcan ”Salon çok amaçlı olarak yapılıyor. Tesiste ana salon yanında antrenman alanları da yer alıyor. Gerektiğinde kullanılabilecek portatif tribünler de projede yer alıyor.

Salon tamamlandığında birçok branşta spor imkanı bulunulabilecek. Öyle inanıyorum ki, spor salonu İlçede spor gelişimine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Spor salonu inşaatı konusunda belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını anlatan Başkan Özcan, İlçeye gelen her yatırımda belediye olarak üzerimize düşeni her alanda yapıyoruz. Spor salonu ve diğer yatırımların ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.