Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Taşkın, Eren Ailesiyle İftar Açtı
banner229

Ramazan ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yaklaşık 2 bin kişilik iftar sofrası kuran Siirt Belediyesi, bu hizmetlerin yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve eşi hanımefendi Sevilay Taşkın iftar ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor.

Belediye Başkan Vekili Taşkın halkın içinde olması ve halkın sorunlarıyla bizzat ilgilenmesiyle vatandaşın gönlünde taht kuruyor. Ramazan ayı münasebetiyle hane ziyaretlerini sıklaştıran Başkan V. Taşkın ziyaret ettiği evde ev halkıyla birlikte iftar açtı. Eşi Sevilay Taşkın Hanımefendinin de katıldığı hane ziyareti samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, iftar ziyaretleri kapsamında Alan Mahallesi'nde ikamet eden Eren ailesinin misafiri oldu.

Eren aile fertleri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Başkan V. Taşkın, iftar öncesi aile ile sohbet etti. Ezanın okunması ile birlikte kurulan yer sofrasında Başkan V. Taşkın ve aile fertleri ile birlikte oruçlarını açtılar.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Siirt Belediye Başkan V. Taşkın; “Ramazan ayını dolu dolu geçirmenin mutluluğu var içimizde. Bugün Eren ailesinin evine konuk olduk. Onlarla birlikte iftar sofrasına oturup, sohbet ettik. Eşim Sevilay Taşkın ile vatandaşlarımızın evinde iftar yaparak dua ettik. Allah gönlü güzel hemşerilerimize bol bereketli rızıklar nasip etsin” dedi.

Evlerini ziyaret ederek kendileri ile birlikte iftar açan Başkan V. Taşkın’a göstermiş olduğu hassasiyeti için teşekkür eden ev halkı; “Başkanımız, mübarek Ramazan ayında bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Her zaman vatandaşlarla birlikte olan, onlarla sohbet edip dertlerini dinleyen başkanımızın, bu akşam da bizim evimizi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Vekili Taşkın iftar sonrası Alan mahallesinde gezdi, yolda oynayan çocuklar ile ilgilinde, evinin önünde oturan vatandaşlar ile sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.