Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Taşkın'dan Doğum Günü Süprizi
banner229

Belediye Başkan Vekili Taşkın küçük kızın isteğini geri çevirmeyerek evlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Siirt Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtımı sürdürülen ve Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın da zaman zaman dağıtımına katıldığı “Hoş geldin Bebek” paketi ve ev ziyaretleri haberlerini okuyan ortaokul öğrencisi Zeynep Şahin’in isteği yerine geldi.

Zeynep’in belediye çalışanı dedesine sürekli “keşke bize de gelse” lafını öğrenen Başkan Vekili Taşkın küçük kıza sürpriz gerçekleştirerek eşi Sevilay Taşkın ile birlikte evine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Vekili Taşkın ve eşi Sevilay Taşkın, gerçekleştirdikleri ziyarette 12 yaşına giren Zeynep’e doğum günü sürprizi yapıp pasta kestiler ve küçük kıza çeşitli hediyeler verdiler.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yaptığı açıklamada, Zeynep’in doğum gününü kutlamak için evlerine misafir olduklarını söyledi.

Zeynep’in “Başkan amca keşke bize de gelse” dediğini öğrendiğini ifade eden Taşkın, şöyle devam etti:”Kendisini ziyaret etmemizi hayalinden geçiriyormuş. Bundan haberimiz olunca doğum gününde ziyaret ettik. Ailesi ve kardeşleriyle birlikte Allah nice mutlu yıllar nasip etsin. Böyle bir mutluluğa biz de ailemizle eşlik ettik.” Dedi.

Zeynep Şen de her zaman hayalinin bir belediye başkanının evlerini ziyaret etmesi olduğunu belirtti.

“Bugün benim doğum günüm. Biz otururken dedeme bir telefon geldi ve belediye başkanımızın evimize geleceğini söylediler. Çok heyecanlandım ve ilk önce inanamadım.” ifadesini kullanan Şen, Taşkın’ı karşısında görünce çok mutlu olduğunu ve heyecanlandığını anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.