Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Salim Seven, Kayabağlar’ın Çehresini Değiştiriyor
banner229

Kayabağlar  Belde Belediye Başkanı Salim Seven seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle Kayabağlar Beldesi'nin çehresinin değişmeye başladığı gözleniyor.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Ankara’daki 30 yıllık siyasi ve iş tecrübelerini kullanarak Kayabağlar Beldesinin hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalışıyor.

Kayabağlar Beldesinde yapılan park, kilitli parke taşı, yeşil alan, yol çalışmaları, restaurant ve yeni imar yollarını açılması Belediye Başkanı Salim Seven ile hizmete kavuştu. Beldede gerçekleştirilen sosyal belediyecilik anlayışı da vatandaşların takdirini topluyor.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, belde de hayırsever iş insanın desteğiyle anahtar teslimi 600-700 kişilik yeni bir cami yapılacağını belirtti. Cami için ilk kazmanın vurulduğunu belirten Başkan Seven, hayırsever iş insanına teşekkür etti.

Başkan Seven, geçmiş dönemlerde satılan eski Belediye binasını tekrar satın aldıklarını, binayı Millet Kıraathanesi ve Gençlik evine dönüştürdüklerini söyledi.

Başkan Seven, Belediyeye ait arsayı Sağlık Müdürlüğüne tahsis ederek beldeye yeni bir sağlık ocağı kazandırdıklarını, yeni Sağlık ocağının tamamlanarak hizmet vermeye başladığını belirtti.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven,5 Bin Metre kare alanda yeni bir tekstil atölyesi kuracaklarını belirterek, yaklaşık 300 kişiye iş istihdamı sağlayacağını söyledi.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, beldeyi doğalgaza kavuşturacağını belirterek, yaklaşık 5 km’lik doğalgaz boru hattının çekilmesi sözünü aldığını ve yakın zamanda beldeyi doğalgaza kavuşturacaklarını ifade etti.

Başkan Seven, belde de amatör spor kulübü kurduklarını, yeni yapacaklarını futbol sahası ile tüm bölgeye hitap edeceğini ve gençleri sporla buluşturacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zokaytlı mühalif 3 yıl önce

Allah sizden razı olsun sayın Başkan. Sizlerin gayreti ve sayın Vekilimiz in desteği ile versene enaz 2-3 ölümcül kazaya sebep olan yol genişletildiği için teşekkür ederiz. Ancak yolu yapan yüklenici firmadan Allah razı olmasın yoldan çaldığı ziftin parası kefeni için olur inşAllah. Belediye Başkanı Salim Bey'den bir muhalif olarak memnunuz. hizmetleri için teşekkür ederiz.