Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Canpolat, Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

İl Özel İdare Genel Sekreteri,Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Canpolat, belediye çalışmaları ile yaptığı bilgilendirmede, haşere ile mücadelenin 4 araçla aralıksız devam ettiğini ifade etti. 

Canpolat, geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü akşam saat 19.30 dan gece yarısı saat 01.30 a kadar 4 araçla Siirt’ in her tarafını gezerek ilaçlama yaptıklarını,ilaçlamanın Sayın  Valimiz Ali Fuat Atik’in talimatlarıyla aralıksız devam edeceğini söyledi.

Canpolat,Hesko isale içme hattının 11 km’lik kısmı sökülerek yeni bir güzergâha taşınma ve montaj işinin son aşamaya geldiğini belirterek,su sıkıntılarının bundan dolayı kaynaklandığını, su sıkıntısı yaşanan yerlerde kot farkı yaşandığından dolayı suların az aktığını ve bu yerlere tankerlerle destek verdiklerini söyledi.

KOOPERATİF MAHALLESİNDE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat,Kooperatif mahallesi 1732 sokakta su sıkıntısı yaşanan yere giderek,Apartman sakinleri bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Mahalle sakinleri su sorunu müracaatında bizzat el atan ve çözüme ulaştıran Belediye Başkan yardımcısı  Hıfzullah Canpolat'a ve Vali Ali Fuat Atik’e apartman sakinleri olarak teşekkür ederek,başarılar dilediler.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.