Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Adayı İlbaş ve Milletvekili Ören, Oylarını Kullandı
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş ve Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullandı.

İlbaş, 80. Yıl Ortaokulu 1233 numaralı sandıktan oy kullandı.

Seçimlerin Siirt'e, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını dileğinde bulunan İlbaş, "Seçimlerin demokrasi şöleninde geçeceğine inanıyoruz. Olumlu neticeler alacağımıza inanıyoruz." dedi.

Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören sabah erken saatlerde oy kullanılan okulları ziyaret etti ardından da ailesiyle birlikte oyunu Siirt Lisesinde kullandı.

Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören, Siirt Lisesi’nde oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ören,seçimin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Seçim çalışmaları süresince kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Ören, "Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel bir kampanya dönemi geçirdik, özellikle Siirt'te güzel oldu. İnşallah Siirt için, Türkiye için hayırlara vesile olsun. Tüm kampanya boyunca bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza ve Siirt halkına çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın ilbaş sana çooook yazık oldu sen bu oyuna gelmiyecektın sen sayın sancakın ve sayın örenın ve çoooook aklımdasın diyen sayın harunun kurbanı oldun ama yinede dotunu ve düşmanını ayıramadın çünkü siirt halkı seçim lokalınına geldiği zaman muhattap kise yoktu sauın ören mangal başında ve sayın harunbeyde sen aklımdasın halkı kovalıyordu ve lafın kısası siirt kaderi ve taklili sayın sancakın elinde olduğu için bu üzüntüyü yaşadık ve halende boyle giderse daha çooook şeyler yaşıyacaz

Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

helal sana sayın ören 27 bin seçmeni küstürdün ve bu meydanı harun beyle beraber her tarafı karıştıra karıştıra sayın cumhurbaşkanımıza ve sayın içişleri bakanımıza bir kumpas kurarak siirt halkını onlaradüşman diye sandıklara gönderdiniz daha yapacak bir şey kalmadı

Avatar
Kamuran 5 yıl önce

Siirt Ethem Sancağa kininden Ali İlbaşı harcadı hala sakallının önünde el pençe duruyor bazı yalakalar o yüzden biz hak ediyoruz yenilgiyi

Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın nsancakın kurduğu fabrikaların siirt te kurulan iş merkezlerin ismi örenmek istiyoruz biz siirtli olarak hane ve nerede o iş mekezleri sayın sancak