Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Adayı Av.Ekrem Olgaç, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ve STK ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Olgaç, programı kapsamında Bahattin Acar Renault Bayii ziyaret etti. Renault Bahattin Acar’da çalışan personelleri selamlayıp, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Olgaç, Renault Bahattin Acar Müdürü Seyrin Özer ve Mutlu Özer ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç,seçim çalışmaları kapsamında Siirt’i adım adım gezdiklerini belirterek, gittikleri her yerde teveccühle karşılandıklarını kaydetti. Siirt’e hizmet için çıktıkları bu yolda gördükleri ilgi, alaka ve samimiyetin kendilerine güç verdiğini belirten Olgaç, tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Esnaf ziyaretine AK Parti İl Başkanı Av.Bahri Caner Özturan, Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe ve İl Genel Meclis Üyesi Müslim Hazinoğlu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.