Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş'tan STK'lara Ziyaret
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, Gençlik Kolları Başkanı ıbrahim İbrahim Hamit Bedük ve teşkilat mensupları ile birlikte Siirt Fikr-i Asım Fikir ve düşünce Derneği Başkanı Abdulcelil Oğuz,Yol İş Sendikası Bölge Başkanı Fahretin Nazlıer ve Barış Köprüsü Derneği Başkanı Barış Amcalar’ı ziyaret ederek İstişarelerde bulundular.

31 Mart’ta yapılacak olan belediye seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Ali İlbaş seçim çalışmalarına hız vererek ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek istişarede bulundu.

Fikr-i Asım (Fikir ve Düşünce Derneği) Başkanı Abdulcelil Oğuz ve üyeleri tarafından karşılan Ali İlbaş ve beraberindekiler, derneğin faaliyetleri ve sorunlarını dinledi. Dernek yöneticileri, İlbaş’ın ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını belirterek, kendisine teşekkür ederek faaliyetlerinde başarılar dilediler.

Ali İlbaş ve beraberindekiler STK ziyaretlerine Yol İş Sendikası Bölge Başkanı Fahretin Nazlıer ziyaret ederek devam etti.

 Yol-İş Sendikası Bölge Başkanı Fahretin Nazlıer’e yapan Ali İlbaş, ve AK Parti heyeti, sorun ve sıkıntıları dinleyerek, AK Parti’deki 17 yıllık siyasi hayatında daima sivil toplum örgütlerini önemsemiş, talep ve sıkıntılarında yapılabilirlik noktasında kendilerine yardımcı olduğunu kaydetti.

Çıkmış olduğu yolda özellikle Siirt’in tüm sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin önemini vurgulayan Ali İlbaş, talip olduğu bu yolda yardımcı olmalarını ve destek olmalarını istedi. İlbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:“Bütün mevki ve makamlar gitmek için gelinen yerlerdir. Önemli olan gittikten sonra hoş bir seda bırakabilmek, alnı açık bir şekilde dolaşabilmektir. İl başkanı olduğum zaman ‘Allah’ım beni burada mahcup etme’ diye bir duada bulunmuştum. Zor bir görevdi. Seveni de olacak hoşlanmayanı da olacak.

Mahcup olmayalım dedik. Eksiklerimiz de olmuştur. Yetişemediğimiz yerlerde olmuştur. Ancak iyi niyetimizle hem partimizin için hem de Siirt’imiz için çalıştık ve emaneti en iyi şekilde devrettik. Şimdi Belediye Başkanlığı için bir yola çıktık. Allah nasip eder kazanırsak yükümüzün artacağını biliyorum. Sizlerden de destek bekliyoruz. Yük gerçekten ağır olacak. Bu yükün altından da siz değerli kardeşlerimizin dua ve destekleri ile kalkacağız.”Dedi.

Yol-İş Sendikası Bölge Başkanı Fahretin Nazlıer ise, konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yolunun açık olmasını dileyerek. İnşallah Belediye Başkanı olarak da bu sendikaya gelirsiniz. Son olarak Barış Köprüsü Derneği Başkanı Barış Amcalar’ı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş ve AK Parti heyeti Barış Köprüsü Derneği Başkanı Barış Amcalar’dan dernek hakkında bilgi aldılar.

Barış Amcalar, AK Parti heyetine Siirt’te yaşayan dezavantajlı engellilerin karşılaştığı güçlükleri ilgili sorun ve taleplerini aktardı.

Ziyarette bir konuşma yapan Ali İlbaş,"Barış Köprüsü Derneği Başkanı Barış Amcalar’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettim. Belediye Başkanlığı adaylığım sürecimde engelli kardeşlerimle istişarelerde bulunarak daha kolay bir hayat için neler yapılması gerektiğini konuştuk.

AK Parti hükümeti olarak engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmakta olup, eğitimde, sağlıkta, istihdamda, kısacası yaşamın her alanında engellilerimizin onurlu yaşam mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz” dedi.

Ali İlbaş, ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarına yapılacak ziyaretlerin devam edeceğini belirterek “STK’lar bizim doğru kararlar vermemizde halkın sorunlarını bilmemizde gözümüz kulağımızdır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtZiyaretStkAli İlbaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli esnaf 5 yıl önce

siirt halkı işte meydan diyor işte reklamlaaaaaarrrr diyor